fbpx

Posvet

Ustvarite si odlično počutje in zdravje s pomočjo svetovanja

SVETOVANJE, ki ga boste deležni, ni samo svetovanje o prehrani. Nadgrajeno je s celostnim pristopom, ki je edinstven. To je izredno učinkovita praksa za doseganje odličnega počutja in zdravja. Zagotavljam vam, da boste z uvedbo za vas primernih pristopov uspeli zaživeti bolj kvalitetno, brez odvečnih kilogramov, brez bolečin in z veliko količino pozitivne energije.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SVETOVANJE?

Zaradi hitrega in zelo spremenljivega tempa življenja, ste večino svojega časa obremenjeni z vsakdanjimi skrbmi. Opraviti morate vsa opravila v službi, katerim ni videti konca. Veliko pozornosti posvečate otrokom in družini, morda skrbite tudi za bolne starše.

V vsem tem tempu vam enostavno zmanjkuje časa za premislek o zdravi in redni prehrani zase in za družino. Saj vendar ne morete v tem tempu biti še svetovalec.

Jeste vsak dan, vaše telo postajajo to kar vanj vnašate. Zdravo telo je trpežno in zmore kar nekaj časa prenašati tudi nezdrave in neredne vnose hrane. Prav tako zelo dolgo in potrpežljivo predeluje vse stresne situacije, katerim ste izpostavljeni.

Vendar nič na tem svetu ni neuničljivo, tudi vaše telo ne. Ko več ne zmore, vas začne opozarjati z bolečino, utrujenostjo, razdražljivostjo, spremembami na koži, laseh, nohtih.

Hitre rešitve lahko iščete z odpravljanjem teh simptomov. Vendar odpravljanje simptomov je samo trenutna rešitev. Če ne boste odpravili vzroka, se bodo težave samo še poglabljale in v nekem trenutku se bodo manifestirale v obliki bolezni.

Če si želite izboljšati kvaliteto življenja, bo potrebno poiskati vzroke.

Odlično počutje in zdravje dosežemo takrat, ko odkrijemo prave vzroke težav in dovolimo telesu, da deluje optimalno.

Recite stop odvečnim kilogramom, bolečini, utrujenosti in slabemu počutju ter se odločite za svetovanje!

SVETOVANJE JE PRILAGOJENO VAM IN VAŠIM POTREBAM

Prehransko svetovanje je veliko več kot svetovanje o prehrani. Verjamemo, da lahko s celostnim in individualnim pristopom poiščemo:

 • vzroke težav
 • rešitve prilagojene vam in vašemu načinu življenja
 • način spodbujanja zdravega življenjskega sloga
 • strategije za ohranjanje zdravja in preprečevanje bolezni

Svetovanje s celostnim pristopom je za vas izjemna izkušnja, v kateri se podate na pot raziskovanja do vašega odličnega počutja in zdravja.

Kot svetovalka za krepitev zdravja nenehno investiram v izobraževanje. Na ta način vam svetujem, ne samo po tradicionalnih metodah, pač pa tudi po aktualnih znanstvenih dognanjih. Tako vam ves čas zagotavljam kvalitetno vodenje do izbranega cilja.

KDO PRAVI, DA JE POT DO ZDRAVJA IN ODLIČNEGA POČUTJA TEŽKA, NEDOSEGLJIVA, DRAGA?

S svetovanjem, ki je nadgrajeno s celostnim pristopom pridobite celovito teoretično znanje in praktične izkušnje na področju

 • prehrane
 • dopolnil k prehrani
 • gibanja
 • spoznavanja svojih težav
 • izoblikovanja vašega zdravega življenjskega sloga

S programi dosežete željeno enostavno in dostopno.

Še več, v sklopu programov imate zagotovljeno veliko prednost:

 • vsakodnevni dostop do svetovalca preko spleta ali telefona

Prijavo v program lahko opravite v nekaj korakih in vaša pot do zdravja in odličnega počutja se lahko prične že v nekaj urah.

Svetovanje s celostnim pristopom ENA na ENA za boljšo kakovost življenja!

SVETOVANJE S CELOSTNIM PRISTOPOM

Svetovanje s celostnim pristopom je zelo natančno dodelana praksa, s katero se na visoki strokovni ravni posvetim samo vam in vašim potrebam.
Programi so zastavljeni tako, da se boste počutili sproščeno, brez zadržkov in s polno mero zaupanja.

Ne glede na to ali je vaš cilj izboljšanje trenutnega počutja, hujšanje, krepitev imunskega sistema ali izboljšanje zdravstvenega stanja, z programi pridobite konkretne informacije in natančna navodila na poti do vašega cilja.

ENKRATNI POSVET

Pridobite kvalitetne informacije o trenutnem stanju vašega telesa, mineralno vitaminsko sliko, prepoznajte vzroke svojih težav in pridobite konkretne odgovore in rešitve na področju zdravja in prehrane s strani farmacevta oziroma zdravnika.

MESEČNO SPREMLJANJE

Najboljši rezultat boste dosegli skozi mesečno spremljanje.  Osvojite celostno znanje o prehrani, prehranskih dopolnilih in zdravem življenjskem slogu primernem samo za vas. Utrdite nove, za vas zdrave navade do te mere, da bodo stare samo še spomin. Veselite se rezultatov, ki se začnejo poznati že zelo hitro. In pustite si, da vas motiviram, da ne odnehate in hvaležni boste, ko bodo pozitivne posledice odtehtale vložen trud.

ZAGOTAVLJAM STROKOVNO VODSTVO IN PODPORO

na vaši poti do zdravja in odličnega počutja

Od samega začetka delovanja kot svetovalka za krepitev zdravja iščem rešitve za izboljšanje počutja posameznikov in družin. Ker se zavedam, da je v izobraževanju moč, se vedno znova izobražujem in pridobivam najnovejša znanja in dognanja na področju prehrane in zdravja. To mi tudi omogoča, da vedno znova spoznavam strokovnjake na različnih področjih zdravja, s katerimi se uspešno povezujemo in dajemo svojim varovancem še več. Ponosna sem, da sem do sedaj pomagala več kot 200 posameznikom in njihovim družinam, tako doma kot v tujini. Ponosna sem, da se te stranke vračajo po nasvete in z veseljem delijo svoje pozitivne izkušnje z namenom pomagati drugim. Dovolite si s programi spremeniti svoj vsakdan v čudovito življenjsko izkušnjo.

Mojca Perko
magistra farmacevtskih znanosti

Iz bloga

Zadnje novice
Val sreče
Želja shujšati, želja po gibanju, želja po zdravem načinu življenja je prisotna v večini vas. Ponavadi si naredite plan in začnete. Shujšate, se nečemu odpoveste. Odlično. Začasno osvojite neko rutino…
Odnos do sebe
Osebnostna organizacija nastane tako, da nekaj prinesemo s seboj na svet, nekaj je pogojeno, nekaj je vzgoja, nekaj naša aktivnost. Na naš odnos do sebe vplivajo tudi razni pritiski, obremenitve,…
Carpe Diem

Ste zadovoljni ? Najpomembnejše je, da vse odgovore nosite sami v sebi. Le poslušati se morate. Globoko v sebi točno veste, kaj vam ustreza. Veste tudi česa ne želite. Če…

Prijava na e-novice

Želite popolnoma brezplačno občasno prejemati moje koristne nasvete na vaš e-poštni naslov? Vpišite se na e-novice in bodite zmeraj na tekočem.

  Vaše podatke ohranjamo zasebne in jih ne delimo s tretjimi osebami. Za več informacij si preberite Politiko zasebnosti v Centru zasebnosti.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


  Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Decline all Services
  Accept all Services
  0
   0
   KOŠARICA
   Košarica je praznaNazaj v trgovino