fbpx

Mnenja uporabnic storitev

Gordana

V iskanju primerne vadbe zase, sem povsem slučajno pred leti na spletu naletela na Mojco. Na prvi pogled me je prepričal Mojčin bogat življenjepis. Ko sem se poskusno odpravila na prvo skupinsko vadbo, sem takoj vedela, da sem se odločila pravilno. Izvajale smo vadbo za krepitev in raztezanje celega telesa. Vadbe so bile tudi plesne. Odlične za vse nas, ki rade plešemo in s tem skozi glasbo krepimo telo in duha. Predvsem pa je bilo vedno prisotno veliko dobre volje in pozitivne energije. Zadnja leta, ko se je situacija zaradi Covida spremenila, je Mojca preselila skupinsko vadbo na splet in jo poimenovala CaliBody. V zelo natrpanem delovniku, obilici obveznosti doma in z otroki, sem našla vadbo, ki ji lahko sledim že leta. Urnik se prilagaja mojemu urniku! Namreč, če tudi ne morem biti prisotna v živo na vadbi ob torkih in četrtkih, jo lahko še vedno izvedem sama po posnetkih, do katerih imamo vadeče dostop. Z Mojco lahko vadim vse dni v tednu, po lastni izbiri!

Nataša

V želji po spremembi, sem se odločila za LIVE COACHING, s katerim sem osvojila pravilno izvajanje vaj z lastno težo, pravilno dihanje, znanje o pravilni prehrani, s katero imam dovolj energije za vsakodnevne aktivnosti. Program me je navdušil, saj sem pridobila veliko več, kot sem pričakovala! Izboljšala sem svoje motorične sposobnosti, izboljšala sem mobilnost v sklepih ter se naučila tehnike sproščanja in umirjanja ob tem pa sem bila deležna veliko dobrih nasvetov o zdravi prehrani. V glavnem sem se skozi program naučila polnega zavedanje lastnega telesa. Zelo priporočam! Mojca, vsega še nisem osvojila in obljubim, da bom. Kot si rekla:” Vztrajaj!” Hvala za tvoj trud in vse coachinge do sedaj. Zelo bogatijo moj vsak dan.

Amra

Za program LIVE COACHING sem se odločila predvsem zato, ker sem imela specifične želje. Želela sem redno vodeno in strokovno vadbo ter nobenega strogo predpisanega jedilnika. Tehtanje hrane, štetje kalorij ni zame. Želela sem doseči boljše počutje, imeti čvrsto telo in si dvigniti energijo. Pred vpisom sem verjela, da se pravilno prehranjujem, ko uživam sadje, zelenjavo, oreščke, smuthije. Ko imam 5 rednih obrokov na dan, skoraj nič kruha, veliko tekočine, raznoliko hrano in veliko gibanja. Iz tega razloga svojega jedilnika nisem bila pripravljena veliko spreminjati. Tekom programa sem spoznala, da se lahko z majhnimi spremembami doseže presenetljive rezultate. Ko sva z Mojco prevetrile moje prehranske in gibalne navade, sem v svojem dnevnem urniku naredila majhne spremembe. Naučila sem se katera prehrana je v določenem delu dneva zame najboljša in katera kombinacija živil je zame ustrezna. Rezultat se je izkazal v zelo izboljšanem počutju. Napihnjenost v trebuhu je izginila, zjutraj sem se začela vstajati polna sveže energije. Skozi program sem si nastavila življenjski stil, ki mi je pisan na kožo in ga prakticiram še danes. Ločila sem se od stare zgodbe in zaživela polno življenje po svojih merilih. Sedaj živim sebe.

Ana in Maja

Trening v paru za naju prestavlja redno druženje. Kvalitetno druženje. Skupaj ostajava vitalne in brezčasne. Na programu sva poleg preoblikovanega telesa pridobile veliko pozitivne energije, se naučile ceniti in se imeti rade, biti zadovoljne, in vsak dan začeti polne optimizma. Sva redni obiskovalki treninga v paru že leta. Po celotedenskih službenih in družinskih obveznostih velikokrat prideva na vadbo utrujeni in zaspani, odideva pa vedno napolnjeni z energijo in vedno nasmejani. Vadba ni samo vadba, je način druženja, smeha in medsebojne pozitivne energije. Celo skleci so zabavni v dobri in veseli družbi. Ob iskrenem Mojčinem nasmehu in motivaciji je vsaka vaja zabavna. Velika ti hvala za vse Mojca. Premaknila si naju in veliko bolj sva srečni in zadovoljni. Upam, da se zavedaš kako dobro in pozitivno vplivaš na ljudi okrog sebe. Pravi sonček si!

Petra

Če se želiš učinkovito znebiti kilogramov, priporočam mesečno spremljanje. Govorim iz lastnih izkušenj. Ko sem iskala rešitev za moje vedno znova neuspele poskuse hujšanja, mi je prijateljica svetovala mesečno spremljanje pri Mojci. Bila sem polna dvomov, ker mi je že velikokrat spodletelo. Drugim uspe, meni nikoli! Postavljalo se mi je nešteto vprašanj. Ali bom zmogla? Saj nimam časa! Kako bom kombinirala zdravo hrano z drugimi člani družine? Ali to pomeni dvojno kuhanje? Brez kruha in krompirja pa res ne bom zdržala! Skratka, bilo je več NE-jev kot DA-jev. Vendar sem si rekla, če želim izboljšati počutje, shujšati, bo treba nekaj storiti, spremeniti, ker tako ne gre več naprej. In tako se je začelo moje druženje z Mojco. Svetovanje glede hrane, pijače, telovadba, ples, vaje za sproščanje, gibanje v naravi. V treh mesecih sem shujšala 15 kg! Moje počutje se je drastično izboljšalo, spremenile so se moje prehranjevalne in gibalne navade. Uredila se mi je prebava in zdaj je boljša kot kadarkoli prej! Od Mojce sem dobila tudi zdrave, preproste in dobre recepte. Kar me je naučila Mojca, še dandanes upoštevam, seveda z vmesnimi pregrehami. Ne bo vam žal. Poskusite, če si želite dobre spremembe v svojem življenju.

Tamara

Barsov sem se udeležila trikrat zaporedoma v dveh mesecih. Prišla sem v želji, da si pomagam prestaviti svoje življenje v višjo prestavo in da končno zaživim bolj sproščeno. Vedno sem imela občutek, da mi neka velika utež ne dovoli, da v življenju uspem. Imela sem cilj, imela sem plan, pa mi nekako ni uspelo narediti preboja. Po tretji terapiji Access Bars so se mi začele stvari odpirati. Prišle so priložnosti, o katerih si nisem upala niti sanjati. In kar je bilo najboljše, bila sem pripravljena in danes uživam v vsem kar sem si zadala že leta nazaj.

Janja

Za individualni program pri Mojci sem se odločila, ker so mi diagnosticirali raka na želodcu. Vse je kazalo na to, da je operacija neizbežna in da mi bodo del želodca odstranili. Strah pred operacijo in strah pred življenjem z rakom je bil velik. Zraven vseh skrbi, me je še skrbela prehrana po operaciji in ker sem že v osnovi suha, posledično tudi hiranje po operaciji. Mojca mi je pripravila celoten protokol prehrane že pred operacijo, tako da sem se na nov način prehranjevanja začela navajati že mesec dni pred posegom. Zraven dveh malih otrok je to zelo velik premik, verjemite mi. Operacija in novo presenečenje, odvzeti so mi morali cel želodec. Šok. Ne morem vam opisati, koliko mi je pomagalo znanje in izkušnje o prehrani, ki sem ga osvojila pred operacijo. Koliko so mi pomagali nasveti, da sem se uspešno izogibala napenjanju, refluksu, bruhanju, dehidraciji. Zelo sem tudi ponosna, da nisem shujšala in z osvojenim protokolom prehrane sem uspešno prešla prve najtežje faze po odstranitvi želodca.

Lea

Mojco poznam kot izjemno empatično strokovnjakinjo in velikokrat  mi je že pomagala z enkratnimi posveti. Za individualni program sem se odločila takoj, ko sem z diagnozo luskavica pristala na metotreksatu. S citostatikom sem si zraven težav s kožo, pridelala še slabost, glavobole in vsesplošno zelo slabo počutje. Z Mojčinim pristopom k problemu, sva se vrnile k osnovam. Posebej zame napisan prehranski protokol, dopolnila k prehrani, zdrav odnos do življenja, Access Barsi, nega kože, kopeli, mazila in obvladovanje stresa, so rodili rezultate. Krvave rane na petah so se zaprle in srbeči madeži po telesu so se umirili. Vsesplošno dobro počutje se je vrnilo. Držim se naučenega in življenje je zopet lepše.

Prijava na e-novice

Želite popolnoma brezplačno občasno prejemati moje koristne nasvete na vaš e-poštni naslov? Vpišite se na e-novice in bodite zmeraj na tekočem.

  Vaše podatke ohranjamo zasebne in jih ne delimo s tretjimi osebami. Za več informacij si preberite Politiko zasebnosti v Centru zasebnosti.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


  Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Decline all Services
  Accept all Services
  0
   0
   KOŠARICA
   Košarica je praznaNazaj v trgovino