fbpx

Dvig energije

PROGRAM ZA VEČ ENERGIJE
Premagajte utrujenost.

Za vse z naslednjimi težavami:

 • Kronična utrujenost
 • Brezvoljnost
 • Nemočnost
 • Neprespanost
 • Pomanjkanje časa
 • Slaba kakovost življenja
 • Brez energije za delo, za družino

Kaj lahko pričakujete?

Spoznali se boste z metodami, ki vas bodo razvajale, pospravile nered, ki se je z leti naselil v vas in vam zares napolnile naše zaloge energije. Usvojili boste načine, da si napolnite rezervoarje in zadihate s polnimi pljuči. Z več energije boste bolj produktivni in inovativni. Povrnili si boste zdravje in dobro počutje.

Vse manj časa in energije

Dandanes je že vsem dan prekratek, da bi uspeli postoriti vse kar bi želeli. Ponavadi kar redno zmanjkuje časa za prijetna in zdravju prijazna opravila. Iz dneva v dan se izčrpavamo in nikakor ne pridemo na zeleno vejo. Občutek imamo, kot da bi potrebovali še eno rezervno baterijo. Sprašujemo se ali je razlog premalo energije ali obremenjenost. Trenutno situacijo poskušamo rešiti s kavo, vendar na dolgi rok vemo, da to ni rešitev.

Zdravnik pravi, da sem zdrav

Čeprav smo po izvidih uradne medicine zdravi, nas slabo počutje spremlja že nekaj časa. Pešamo in vemo, da nismo več tisto, kar smo bili. Energija nam je upadla.

Zaznavamo spremembe, ki jih prej ni bilo. Utrujenost se vedno bolj pogosto pojavlja čez dan, imamo težave v razmišljanju, planiranju, na trebuhu se je začela nabirati maščoba, padla nam je fizična kondicija in spolna moč.

Živimo v dobi, kjer je že nekaj normalnega, da ljudem zmeraj primanjkuje energije. In kar je zaskrbljujoče je, da so se nekateri s tem že kar sprijaznili. Glede na to, da berete te vrstice, vem da niste v tej skupini. Iščete rešitev. In prav je tako. Niste prestari in ni normalno, da ste tako utrujeni. Za pomanjkanje energije vedno obstaja razlog.

Utrujenost se lahko premaga

Kronična utrujenost ne nastane čez noč in je tudi ne moremo čez noč odpraviti. Če ne bomo naredili korenite korekcije in odpravili vzroke, ki povzročajo utrujenost, tudi dopust ne bo dovolj. Pomembno je poiskati vzrok naše kronične utrujenosti, jih prepoznati, sprejeti in ukrepati. Na vsaj 40 odstotkov dejavnikov lahko vplivamo sami. Pomemben je vpogled v našo zgodovino in v naš trenutni način življenja, poiskati vzroke, zakaj nam ostaja vse manj časa in energije.

Vzemimo stvari v svoje roke in premagajmo utrujenost, brezvoljnost, nespečnost, nočno prebujanje, izgubo interesa in potrpljenja, pridobivanja teže, upad libida in celo resne bolezni.

Prijava na e-novice

Želite popolnoma brezplačno občasno prejemati moje koristne nasvete na vaš e-poštni naslov? Vpišite se na e-novice in bodite zmeraj na tekočem.

  Vaše podatke ohranjamo zasebne in jih ne delimo s tretjimi osebami. Za več informacij si preberite Politiko zasebnosti v Centru zasebnosti.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


  Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Decline all Services
  Accept all Services
  0
   0
   KOŠARICA
   Košarica je praznaNazaj v trgovino